Три дні на Теребовлянщині не буде газопостачання. А саме, послугу не надаватимуть з 22 до 24 липня через проведення підготовки газорозподільних станцій (ГРС) до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020р. Про це повідомляють у Теребовлянському УЕГГ ПАТ “Тернопільгаз”. Зокрема,  Управління Магістральних газопроводів проводитиме ремонтно-профілактичні роботи на ГРС Теребовля 22 та 23 липня 2019 р. з 9:00 год. терміном на 3 доби з повною її зупинкою. Відновлять постачання газу 24 липня 2019 року.

Без газопостачання будуть населені пункти: Населені пунти: місто Теребовля. Села: Глещава, Іванівка, Лозівка, Боричівка, Мшанець, Кобиловолоки, Млиниська, Довге, Деренівка, Долина, Слобідка, Буданів, Папірня, Вербівці, Ласківці, Могильниця, Романівка, Підгайчики, Семенів, Зеленче, Підгора, Малів, Гумниська, Залав’є, Острівець, Застіноче, Зубів, Кровінка, Лошнів, Сущин, Остальці, Різдв’яни, Кам’янка, Плебанівка, Дружба, Струсів, Заздрість, Нова Брикуля, Стара Брикуля, Бернадіївка, Варваринці, Налужжя, Тютьків, Дарахів, Хмелівка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #газ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: