Кандидат від «Голосу» Максим Черкашин: Народний депутат буде працювати для Тернополя і тернополян

Очистити владу. Навести порядок. Здолати корупцію. Розвинути економіку і дати людям роботу. Працювати разом з місцевим самоврядування на користь тернополян.

09.07.2019 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Кандидат від партії Святослава Вакарчука “Голос” Максим Черкашин розповів про свої першочергові кроки у Верховній Раді.

Працювати разом на благо Тернополя

Максим Черкашин зазначив, що люди стомилися від “політики критики”, коли депутат, уряд чи президент або його представник перекладає відповідальність за відсутність коштів на медицину та освіту, дороги, школи парки, за відсутність робочих місць і малу зарплату на місцеве самоврядування.

- Я, як представник партії “Голос” і багаторічний радник міського голови Сергія Надала прагну зламати погану традицію, коли депутат від Тернополя будує свою діяльність на критиці, а сам нічого не робить. Я хочу, щоб усі рівні влади, центральної і місцевої працювали на тернополянина. У мене є досвід і розуміння проблем людей і я знаю, як їх вирішувати на законодавчому рівні. Між мерією і депутатом не повинно бути конфліктів. Вони разом мають працювати на громаду. Наприклад, якщо місто буде вчасно отримувати освітню і медичну субвенції, то не буде проблем з виплатою зарплат, а зекономлені кошти місто пустить на свій розвиток. Коли гроші по дорозі від державного бюджету до міського “не зависатимуть” на рівні уряду чи голови ОДА, ми зможемо швидше ремонтувати великі об’єкти такі, як Гаївський міст. Я готовий до командної гри з громадою і міським головою, з яким маю добрі стосунки. Впевнений — позитивні зміни будуть швидшими, - зазначив у коментарі Максим Черкашин.

Навести порядок і здолати корупцію

Кандидат від “Голосу” зазначив, що першочерговим завданням буде подолання корупції. Зокрема “Голос” впроваджуватиме конкретні заходи такі, як конфіскація майна набутого корупційним шляхом.

- Я хочу зробити так, щоб люди повірили у справедливість судів. А суди садили корупціонерів, а не відпускали під заставу. Ми хочемо реального покарання за корупцію. Партія “Голос” поверне статтю про незаконне збагачення. Ми вимагатимемо переатестації суддів не лише на доброчесність, але й на рівень IQ. Суддею може бути лише високоосвічена та моральна людина. Ми запровадимо конфіскацію майна набутого корупційним шляхом. Ми обмежимо депутатство двома термінами. Цього часу більш ніж достатньо, щоб зробити добрі справи. Мотивацією у політиці має стати повага з боку громади, а не політичні заробітки. Корупціонер втрачатиме все. Корупція означатиме тюрму, - сказав Максим Черкашин.

Розвинути економіку - дати людям роботу

Головним завданням в економіці стане створення нових робочих місць і забезпечення гідних зарплат.

- Україна має унікальних людей. Вони талановиті, високоосвічені. В Україні створені всі умови для розвитку високотехнологічної економіки, яка дасть роботу і зарплати. Бракує лише людей, які посунуть олігархів. Допоможуть стати на ноги підприємцю. А він дасть роботу людям. У партії “Голос” такі люди є. Партія “Голос” будуватиме нову економіку, де виробництво звільнятиметься від податків, а людина отримає можливість заробляти і утримувати сім’ю. Заробітчани повертатимуться додому, бо тут буде краще, ніж на чужині. Тернопіль стане частиною цієї іноваційної економіки. Ми зможемо привести інвестиції. Дати людям роботу і гідні зарплати. Українці стануть багатшими. Особисто у мене вже є досвід організації таких проектів під час роботи у міському виконкомі та Асоціації міст України, - зауважив Максим Черкашин.

Гарантувати безпеку

Україна продовжить курс в НАТО, бо йому нема альтернативи. В країні запроваджуватимуть систему оборони на основі досвіду Ізраїлю та Швейцарії, що мають найбільш ефективні армії.

- Український воїн не лише служить, але воює. Він повинен мати соціальні стандарти на рівні військових НАТО. Я йду, щоб забезпечити гідні доходи українському воїну. Ми зробимо прозорими тендери, щоб кожна копійка йшла дійсно на потреби армії. Ми врахуємо досвід Ізраїлю та Швейцарії у формуванні військового резерву. Кожне місто має стати застереженням для будь-якого ворога. Зробимо все для інтеграції України в ЄС та НАТО, - сказав Максим Черкашин.

Повернути довіру до держави

Партія “Голос” прагне повернути довіру людини до держави так, як це є у більшості цивілізованих, демократичних, багатих країн.

- Ми прагнемо збудувати систему, яка гарантуватиме справедливість і порядок. Типовим є приклад США. Хто б там не став президентом, але базові цінності такі, як життя, свобода, можливість заробляти і утримувати сім’ю будуть там захищені. Саме демократична система гарантує порядок. Таку систему прагнемо будувати ми, молоді, але з успішним досвідом у різних сферах. У нашій команді є багато достойних людей. Це волонтер і патріот Тернополя Сергій Притула. Це митець, воїн, захисник Донецького аеропорту Андрій Шараскін “Богема”. Це десятки юристів, економістів, військових. Це нова еліта, котра хоче і знає, як втілити позитивні зміни. Нам потрібна лише Ваша підтримка, - підсумував Максим Черкашин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі