Майже тисячі тернополян пішли на контрактну службу

Опубліковано:
9 Липня, 2019

 

У Тернопільській області збільшується кількість охочих уклали контракти на проходження військової служби у Збройних Силах України. Таким чином від початку 2019 року майже пів тисячі молодиків пішли на службу.

За словами заступника військового комісара Тернопільського облвійськкомату підполковник Петро Сирко, вони активно пропагують людей підтримати престиж військової служби за контрактом.

«Представники військових комісаріатів області здійснюють роз’яснювальну роботу для цивільного населення про напрямки комплектування ЗСУ. Зокрема в населених пунктах Тернопільщини в найлюдніших місцях розгортають агітаційно-інформаційні намети, де спільно з представниками бойових військових частин розповідають про перевагу служби за контрактом», — зазначив підполковник Петро Сирко.

Нині контракт зі Збройними Силами можуть підписувати чоловіки віком від 18 до 60 років і жінки — від 18 до 45 років. Також, пропонують широкий спектр військових спеціальностей для проходження контрактної служби. На Тернопільщині перевагу надають військовим частинам бойового складу Західної України

До слова, для людей, які підписали контракт для проходження військової служби у ЗСУ передбачена грошова одноразова допомога.

 

Джерело Армія Inform

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зсу, #контрактна служба, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: