«Вечір півоній»: про що говорили ділові жінки Тернополя

Опубліковано:
9 Липня, 2019

За ініціативи ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області», яку очолює бізнес-леді, Ірина Демкура, у прекрасній LaVilla Lake House (м. Тернопіль) відбулася вечірка закритого формату «Вечір півоній». Відомі та успішні у різних галузях жінки Тернопільщини обговорили досягнення у різних сферах діяльності, обмінялися досвідом  та визначили напрямки та шляхи подальшого розвитку.

null

Організатори заходу підготували насичену програму. Спеціальним гостем вечора стала Галина Давидюк, стиліст, імідж-дизайнер, Місіс Україна Відкритий Світ 2016 та мати-героїня 5 дітей. Відверта розмова без пафосу і награної ролі однозначно припала до душі усім гостям вечора. Говорили нестандартно, але правдиво про стосунки, багатодітність та особистий імідж й успіх.

null

Стильним бонусом заходу стало ознайомлення з найновішими тенденціями моди літа 2019. Неймовірна атмосфера найелегантнішого стилю часів Dior захопила усіх без виключень!

Тетяна Кошильовська, актриса Тернопільського академічного театру актора та ляльки, стиліст та викладач, фахівець стилю Dior, розповіла про історію та позиціонування світового бренду.

null

Незабутні емоції викликав показ колекцій від українських дизайнерів. Актуальними трендовими луками гостей «Вечора півоній» дивували  а.Таn byANDRE TAN (магазин брендового одягу для людей, котрі бажають завжди виглядати стильно та впевнено) та салон «World of dreams» (де можна знайти сукню на будь-яку подію не лише для себе, але й для своїх донечок).

null

Завдяки партнеру заходу – музею ексклюзивних ретроавтівок «Ретрокортеж-Тернопіль» чарівні леді мали змогу відзнятися у бліц-фотосесії у стилі ретроелеганції та насолодитися літнім вітерцем, катаючись на катері «Dream liner» тернопільським ставом.

Гості заходу отримали чудову можливість відпочити, надихнутися краєвидами живописної локації, обмінятися думками та отримати корисну інформацію для саморозвитку. 

null

 

null

 

null

 

null

Як розповіла Ірина Демкура, ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» – організація, яка об’єднує жіноцтво для спільного духовного та економічного розвитку України. Мета ГО – спільно реалізовувати потенціал нації; допомагати жінкам розкривати творчий потенціал і реалізовувати спільні бізнес-проекти; разом виховувати відповідальне молоде покоління; безкорисно підтримувати талановиту молодь та дітей дитячих установ; спільно стати на захист материнства і дитинства.

null

Організатори висловлюють подяку усій команді та партнерам, завдяки яким відбувся захід, а також гостям вечора – за позитивний настрій та велику цікавість до ініціатив ГО.  Наразі вже йде підготовка до наступних зустрічей, відвідати які може кожна жінка. Анонси наступних заходів можна відслідковувати на сторінці ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» у Фейсбук.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ділові Українські Жінки в Тернопільській області, #ірина демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Ранкова кава ділової жінки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: