Зеновій Холоднюк на відпусті в Улашківцях отримав благословення на перемогу

09.07.2019 08:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Зеновій Холоднюк, який балотується до Верховної Ради у 166-му виборчому окрузі (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастирський райони), у неділю, 7 липня, відвідав рідне село Улашківці, що в Чортківському районі.

У величне свято Різдва святого Івана Хрестителя кандидат у народні депутати Зеновій Холоднюк побував на відпусті у монастирському храмі отців-василіан, де отримав архієрейське благословення.

«Сьогодні вже традиційно побував на відпусті у монастирському храмі в своєму рідному селі Улашківці. Чудове і святе місце, куди кожний рік приїжджають тисячі вірян, куди зі своєю сім’єю приїхав і я, де мені пощасливилось отримати благословення на перемоги від самого владики», - розповів кандидат у народні депутати Зеновій Холоднюк.

 

Наш земляк, який ось уже десять років очолює Селянську партію України, зазначив, що відпустовий центр на його малій батьківщині, - місце, де наповнюєшся духовною енергією і отримуєш наснаги для нових добрих справ на благо рідної землі.

Варто додати, що у духовному відношенні побувати на відпусті в Улашківцях – те ж саме, що побувати на відпусті в Римі, у базиліці Санта Марія Маджоре. Адже монастирська церква офіційно є базилікою Різдва Пресвятої Богородиці, що входить до духовної спільності із римською базилікою Санта Марія Маджоре, однієї з чотирьох резиденцій Папи Римського. В улашківському монастирі протягом століть зберігають дві чудотворні ікони: святого Івана Хрестителя і Пресвятої Богородиці з Ісусом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі