«Це неймовірно»: хіти, записані батьками випускників Тернопільщини, підкорюють соцмережі (Відео)

Опубліковано:
9 Липня, 2019

Школярі дорослішають і перетворюються із маленьких першокласників у випускників. У день прощання зі шкільним життям батьки завжди намагаються подивувати своїх чад оригінальними подарунками.

Як повідомляє “Медіатор“, все більшої популярності набирають музичні вітання, записані батьками дітей. Тернопільські матусі “задніх не пасуть”. Зорганізувавшись, жінки записали кавери на відомі хіти.

Так, матусі випускників 11-Б класу школи №3 записали каверверсію відомого хіта гурту КAZKA “Плакала”. Ідея належить голові батьківського комітету Людмилі Клизуб. Проблем жодних не виникло, адже усі батьки класу підтримали і долучилися. Увімкнули пісню під час випускного. Діти були вражені, про сюрприз не знали.

Оригінально до відзначення випускного дня підійшли й батьки учнів опорного закладу Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 на Тернопільщині. Цього разу участь у зйомці взяли також татусі.

Разом з матусями вони зняли кліп на відому вже пісню, проте слова – авторські. Твір присвятили усім приготуванням до одного із найважливіших днів у житті випускників. Відео б’є рекорди переглядів – за короткий час його переглянули вже понад 10 тисяч людей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випускний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #учень
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: