Олег Барна визнаний одним із найефективніших мажоритарників

Опубліковано:
8 Липня, 2019

Незалежний аналітичний портал «Слово і Діло», який визначає рівень відповідальності українських політиків і посадових осіб та відстежує стан виконання їхніх обіцянок, перевірив роботу народного депутата Олега Барни.

Народний депутат України від округу 167 Олег Барна, обираючись до парламенту в 2014 році, дав своїм виборцям аж 61 обіцянку. За час своєї роботи він виконав більшість із них – 70%. Ще 12 обіцянок вже перебувають в процесі виконання.

Якщо конкретизувати виконані обіцянки, то це в основному – господарські проблеми округу: капітальні ремонти шкіл, дитячих садочків, ФАПів, будинків культури, ремонт доріг, влаштування вуличного освітлення, придбання обладнання для закладів освіти та охорони здоров’я тощо.

Серед більш глобальних обіцянок на окрузі, які виконав Олег Барна, – сприяння у відбудові військового містечка у Чорткові, у модернізації об’єктів освіти, побудові доріг до печер «Вертеба» і  «Кришталева».

Олег Барна також голосував за те, що обіцяв, – за оновлення складу ЦВК, за Антикорупційний суд та інші проукраїнські реформи, подав законопроект щодо мажоритарної виборчої системи.

Народний депутат подав 69 законопроектів, 21 пропозицію до таблиць поправок і 42 запити. 117 разів виступав із місця й 86 – із трибуни.

Відвідуваність сесій Верховної Ради в Олега Барни – одна з найвищих у парламенті

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: