У Тернополі розпочнеться будівництво нового «Палацу Спорту»

Опубліковано:
8 Липня, 2019

У Тернополі, впродовж 2019-2021 рр., триватиме будівництво багатофункціонального комплексу «Палац Спорту». Згідно з планом будівлі палац вміщуватиме зали для ігрових видів спорту: волейболу, футзалу, баскетболу, гандболу та бадмінтону.

Минуло року Тернопіль виграв грант на будівництво палацу, але через внесення корективів у проект розпочати у той же рік не вдалося. Серед внесених змін – збільшення кількості місць у глядацькій залі, оскільки правила змагань міжнародного рівня передбачають їх щонайменше 3000.

null

Фото зі сайту Тернопільської міської ради

«Тернопільський «Палац Спорту» спроєктований таким чином, щоб на перспективу проводити у ньому змагання національного та міжнародного рівнів. Загальна вартість будівництва становитиме понад 481 млн грн, яке фінансуватиметься з міського та державного бюджетів. Нещодавно Кабінет міністрів виділив 30 мільйонів гривень на початок будівництва цього об’єкту, яке розпочнеться після завершення процедури міжнародного тендеру», – розповідає Сергій Надал.

До слова, якщо не виникнуть проблеми з фінансуванням, то будівництво проекту планують закінчити до кінця 2021 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #палац спорту, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: