Кандидату, якого благословив Єпіфаній, вручив грамоту Нестор

Опубліковано:
7 Липня, 2019

Кандидат у народні депутати Богдан Яциковський поділився своїми враження від участі у духовному святі у селі Кордишів на Шумщині.

– Як завжди велелюдним був храмовий Відпуст до церкви Покрови Пресвятої Богородиці. Тисячі прочан приїхали сюди не тільки з області, а з усієї України. І це – не дивно. Адже у храмі зберігається чудотворна ікона Іоана Хрестителя, яка вже більше ста років зцілює людей, – розповів Богдан Яциковський.
Під час урочистостей кандидат у народні депутати з миром у серці приклонився перед святинею та щиро помолився за мир і спокій в Україні. Також Богдан Яциковський був приємно здивованим, коли Архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор вручив йому благословенну грамоту за вклад у розвиток Єдиної Православної Церкви України.

– Вірю: молитвою і добрими справами зможемо розбудувати нашу державу, – подякував кандидату народні депутати.

Нагадаємо: у червні під час свого візиту на Тернопілля глава ПЦУ владика Єпіфаній благословив Богдана Яциковського на добрі діла в ім’я України.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #яциковський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: