У Кременці оголосили конкурс-флешмоб на найкреативнішу годівничку для безпритульних тварин

Опубліковано:
7 Липня, 2019

Допомогти тваринам і водночас виграти смачний приз запропонувала кременчанам Nadiia Vrochynska Shurypa. Жінка закликає усіх приєднатися до конкурсу-флешмобу на найкреативнішу годівничку для безпритульних тварин, – пише Доба.

Інформацію про конкурс на кращу годівничку кременчанка опублікувала у спільноті “Дошка оголошень Кременець! Krempost“.

— Завжди готова підтримати хороші ідеї на благо. І дуже тішуся, якщо це в моїх силах і можливостях. Ідею підкинули друзі, що опікуються тваринами, і я впровадила її в життя при першій можливості. Сама зробила і всіх запрошую змайструвати щось подібне, можна долучити до цього своїх дітей і робити це разом з ними, і таким чином прививати їм добро і милосердя,турботу про братів наших менших, і по мірі можливостей час від часу доливати води і підсипати сухий корм, — пише Надія.

Вона також опублікувала фото годівничок, які з підручних матеріалів змайструвала з дітьми всього за годину. Жінка закликає зробити таку ж добру справу інших жителів Кременця. А тому, хто виготовить найкреативнішу годівничку, Надія вручить солодкий подарунок.

— Виставляйте фото і вказуйте вулицю на якій встановлено. Той, хто отримає найбільше плюсів від кременчан , отримає приз особисто від мене – ось такий надзвичайно смачний порічково-горіховий пиріг з карамеллю , плюс поділюся рецептом, — йдеться у дописі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #годівниця, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #собака, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: