На Кременеччині відбулося перше екстрім-ралі (Фото)

Опубліковано:
6 Липня, 2019

Перше екстрім-ралі відбулося днями на Кременеччині. Змагання залишили багато позитивних емоцій та вражень в учасників, а організатори мають намір зробити заїзди традиційними, – пише Терен

– На учасників чекав цікавий маршрут з живописними видами місцевої природи («99 поворотів» с. Веселівка – с. Чугалі). Команди не тільки долали різноманітні перешкоди (рівнини, яри, заплави, заболочені ділянки, опалі дерева), а й спілкувалися між собою в теплій дружній компанії, обговорювали тюнінговані навороти своїх позашляховиків, ділилися досвідом, – розповів начальник відділу сім`ї, молоді та спорту Кременецької РДА Василь Колонтай.

Усі екіпажі по завершенню змагань нагородили під час святкування Дня молоді, що відбулося в урочищі «Заброддя». Захід відбувся за підтримки Кременецької районної державної адміністрації та Кременецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #раллі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: