На Шумщині рятувальники обійшли усі водойми, щоб захистити відпочиваючих і рибалок від небезпеки

Опубліковано:
6 Липня, 2019

На Шумщині рятувальники обійшли усі водойми, щоб захистити відпочиваючих і рибалок від небезпеки. Вони нагадали людям, як поводитися у цих місцях, щоб під час відпочинку не травмуватися, або щоб не трапилося нещасного випадку, – про це повідомляють у райдержадміністрації:

«У зв’язку зі спекотною погодою все більше людей віддає перевагу відпочинку біля водойм. Але не усі громадяни дотримуються правил безпечної поведінки під час відпочинку, що в свою чергу стає основною причиною нещасних випадків. 
З метою запобігання загибелі людей, а також роз’яснення відпочиваючим правил безпечного поводження на воді, 03 липня 2019 року працівниками Шумського РС Управління ДСНС України у Тернопільській області проведено біля водойм району профілактично-роз’яснювальну роботу з відпочиваючими. 

Під час проведення заходу рятувальники розповіли громадянам, що потрібно та чого не можна робити аби відпочинок біля води приносив тільки задоволення й не спричинив біди. В ході рейду громадянам розповіли про небезпеку купання у не відведених місцях, про небезпеку пірнання у воду з обривів та мостів і нагадали про заборону купання у нетверезому стані тощо. Окремо працівники ДСНС пояснили відпочиваючим правила порятунку потопаючих та порядок застосування реанімаційних заходів і надання першої долікарської допомоги. 

В ході профілактично роз’яснювальної роботи співробітники ДСНС роздавали пам’ятки з основних правил безпечного поводження на воді», – повідомляють працівники районної адміністрації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #попередження, #рятувальник, #тернопіль, #тернопільські новини, #шумськ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: