У Тернополі триває реконструкція скверу Чорновола

Опубліковано:
6 Липня, 2019

У Тернополі триває реконструкція скверу В. Чорновола та проїжджої та пішохідної ділянок до Театрального майдану.

Зокрема, на територію скверу підрядники проводять газових мереж та мереж теплопостачання, а на ділянці від вул. Івана Франка триває прокладання траншеї для водопровідної труби.

Як зазначають фахівці у ПАТ “Тернопільміськгаз”, на території, прилеглій до колишнього водограю «Кульбаба», проводиться заміна близько 70 метрів старих труб для газопроводу низького тиску, адже цим мережам уже понад 40 років, і їх необхідно замінити на сучасні поліетиленові, термін експлуатації яких понад 75 років.

null

 Фото зі сайту Тернопільської міської ради

До слова, відповідно до проекту реконструкції планується замінити дорожнє покриття проїзду та пішохідної ділянки, прокласти велосипедну доріжку, влаштувати тимчасову стоянку для транспортних засобів, висадити екзотичні червонолисті клени та оновити вуличне освітлення. Закінчити ремонтні роботи розраховують до Дня міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #“Тернопільміськгаз”, #ремонтні роботи, #тернопіль, #фонтан «Кульбаба»
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: