На Загальнонаціональну прощу до Зарваниці приїдуть священики із Чехії, Німеччини, США, Канади та Польщі

06.07.2019 15:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Тернопільщина готується до Загальнонаціональної прощі у Зарваниці, яка цьогоріч буде присвячена 30-річчю виходу Греко-католицької церкви з підпілля та молитві за мир. Триватиме вона 13-14 липня у Марійському духовному центрі, - про це розповів архієпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василій Семенюк. За його словами, очікують, що участь у прощі візьмуть паломники з усіх областей України, Криму та з інших країн. Також уже зголосилися приїхати представники духовенства з Чехії, Німеччини, США, Канади та Польщі.

Читайте також

Незабаром у Зарваниці відбудеться Загальнонаціональна проща

Під час прощі відбудеться багатотисячний похід зі свічками від парафіяльної церкви до чудотворного місця, де разом молитимуться єпископи, священики й прочани. У посиленому режимі працюватимуть усі служби, які дбатимуть про громадський порядок, безпеку і комфорт паломників. Як повідомив архієпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василій Семенюк, Зарваницький духовний центр є одним із найбільших відпустових місць Європи і світу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі