СANADEM перевірив підготовку Тернопільської поліції до виборів

Опубліковано:
6 Липня, 2019

У Тернополі відбулася зустріч із довгостроковими спостерігачами Канадської Місії (СANADEM) зі спостереження за виборами Президента та парламенту України у 2019 році. Основні питання, які обговорили поліцейські з представниками СANADEM: перебіг передвиборчої кампанії, основні порушення та готовність до проведення виборів.

Спостерігачі активно цікавилися правопорушеннями під час виборчої кампанії. Адже станом на 5 липня їх зафіксовано 45. Найбільш поширене порушення — розміщення на білбордах агітаційних матеріалів кандидатів у народні депутати без зазначення необхідних вихідних даних.

null

Фото з ГУНП

Як зазначив Олександр Богомол, для того аби уникнути правопорушень виборчого законодавства, вони активно співпрацюють з громадськими організаціями, представниками політичних партій, особами, відповідальними за вибори. Вони врахували усі недолі роботи під час попередніх президентських виборів. Тому, під час парламентських виборів, на п’ятьох округах, працюватимуть слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, криміналісти, групи резерву спецпідрозділів. Також, ініційовано облаштування паркувальних місць поблизу окружних виборчих комісій та місць для відпочинку у день голосування, аби уникнути черг під час здачі виборчої документації.

До слова, учасники зустрічі домовились про подальшу співпрацю та обмін інформацією.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #парламенські вибори, #СANADEM, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: