Назвали головні причини ДТП на Тернопільщині

Опубліковано:
6 Липня, 2019
Згідно зі статистикою дорожньо-транспортних пригод, багато автолюбителів на Тернопільщині автолюбителі роблять одні й ті ж помилки, внаслідок чого відбуваються аварії, – пише сайт Тернополяни.

Втім, винуватцями ДТП стають не тільки водії. Недисциплінованість пішоходів – ще одна причина багатьох аварій.

Як повідомив під час брифінгу начальник головного управлiння Нацiональної полiцiї в Тернопільській облаcтi Олекcандр Богомол, цьогоріч статистика кількості ДТП – не потішить.

— Хоч ми проводимо багато роз’яснювальних та профілактичних заходів, навчання, а також робимо обстеження доріг, не маємо належного результату. Так, цьогоріч в області зареєстровано 1040 ДТП по області. Це дуже велика цифра. З цього числа – 207 з потерпілими. На жаль, цьогоріч в аваріях загинула 41 особа, а травмовано 265 людей. Причини також негативної статистики – порушення ПДР, збільшення потоку транспорту, ремонт доріг, реєстрація «євроблях», керування у стані алкогольного сп’яніння, нехтування елементарними правилами безпеки, — повідомив головний поліцейський області.

Олександр Богомол зауважив, що найбільше людей в аваріях загинуло через зіткнення, наїзд на пішохода, наїзд на перешкоди. А 72 автопригоди трапилися через те, що водії були під алкоголем. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #статистика, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: