У Теребовлі, 6 липня, відбудеться велоквест під назвою «прокатай Теребовлю».

Як зазначають організатори, основна мета квесту — розвиток та підтримка в людей зацікавленості до їзди на велосипеді. Таким чином,  учасники зможуть не лише цікаво повести час,  а й ознайомитися з історією міста.

Проходити квест учасники будуть у командах, які складатимуться з трьох осіб. Вони повинні будуть виконати 7 завдань: на 3 контрольних пунктах на команди очікує волонтер, котрий слідкуватимуть за виконанням завдань на КП та видаватимуть ключі, на 4 КП — треба буде лише зробити селфі

Для того щоб взяти участь у велоквесті необхідно зареєструватися та мати справний велосипед і телефон. За перемогу у велоквесті «прокатай Теребовлю» команда отримає 6 квиточків (2 на особу) на вечірній концерт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

До слова, велоквест відбудеться 6 липня., о 10-00 у м. Теребовля, парку Т.Шевченка. Особи (команди), які бажають взяти участь  повинні зареєструватися до 5 липня включно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велоквест, #теребовля, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: