У господарському суді Тернопільської області, 4 липня, розглянули справу, яка стосується подальшої долі аптеки № 78.

Суд розглянув позови Тернопільської обласної ради, а саме:

– скасування рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від «Про оформлення права власності за Тернопільською міською радою”;

– скасування свідоцтва про право власності Тернопільської міської ради від;

– визнання права спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області в особі Тернопільської обласної ради на нежитлове приміщення за адресою: м. Тернопіль, вул. Руська, 23, загальною площею 634,3 кв. м.

За результатами розгляду даної справи, суд виніс рішення про задоволення позовних вимог Тернопільської обласної ради в повному обсязі.

До слова, Тернопільська аптека № 78 є однією з найстаріших аптек міста. Вперше свої двері для відвідувачів заклад відкрив у далекому 1959 році.

Дотепер аптека № 78 залишається улюбленим фармацевтичним закладом Тернополя і має великий попит серед жителів міста та області.

Важливо наголосити, що аптека № 78 видає медикаменти за програмою “Доступні ліки”, згідно з якою пацієнти з серцево-судинними захворюваннями, бронхіальною астмою чи діабетом ІІ типу можуть отримати ліки безоплатно або з незначною доплатою. Також у цьому закладі відпускають інсулін безкоштовно за рецептами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #тернопіль, #Тернопільська аптека № 48
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: