Неймовірна історія безпритульної собаки у Тернополі

Опубліковано:
5 Липня, 2019

У безпритульного пса Лорда — довга та важка історія. Він багато років жив під супермаркетом, аж поки його не скалічив автомобіль. Собаку спільними силами взялися рятувати зоозахисники та небайдужі тернополяни.

За пожертви добродійників чотирилапому купували ліки, харчування та памперси, бо після травми Лорд залишився частково паралізованим. Новини про собаку регулярно публікували у спільноті “Друзі Хатіко Тернопіль — соціальна ветеринарна клініка Хатіко.” У цьому закладі він і перебував. З часом чотирилапий успішно освоїв візок та почав контролювати біологічні потреби.

А недавно у житті немолодого пса врешті настала світла смуга.

“Це фантастична звістка і це – правда! Лорда до себе забрав неймовірний молодий чоловік – наш асистент ветеринарного лікаря – Всеволод Стадник. Сказати, що це неймовірний вчинок – значить просто промовчати. Забрати до себе немолодого, скаліченого пса…щоб поставити на лапи…то – подвиг!! Сєва, ми, всім колективом, і всі причетні, неймовірно тобі вдячні. Ми вражені твоїм благородством, милосердям і людяністю. Ми вдячні твоїм батькам, які виростили і виховали тебе справжнім Чоловіком. Ми бажаємо Тобі і Лорду здоров’я та процвітання.” — йдеться у дописі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #собака, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: