У Тернополі рибалки змагалися, відпочивали, частувалися та отримували призи від «Опілля»

05.07.2019 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Ці вихідні, 29-30 червня були особливо насиченими на головних водоймах Тернополя, адже в місті відбулися одразу два змагання з лову риби за підтримки місцевої корпорації «Опілля».

Так, до 10-го ювілейного Кубку «Тандем ФішДрім», що відбувся на гребному каналі міста, долучилося до 30 команд з різних куточків України. Рибалки мали добрий улов, частування пловом та борщем, а в підсумку турніру – немало призів.

Не менш захоплюючим був Чемпіонат Тернопільської області  з лову хижої риби спінінгом з човна, що стартував на Тернопільському ставі. У цих змаганнях переможців обирали серед восьми команд-учасників.

Як розповів один із організаторів змагань Анатолій Мовчан, навіть попри дещо несприятливу погоду, обидва рибні заходи пройшли на високому рівні, а учасники добре відпочили та повернулися додому із призами.

— Ні сонце, ні вітер не зіпсували учасникам рибалки. Чоловіки цікаво провели час у веселій компанії, із запалом закидали у воду знаряддя для лову риби. Не залишилися учасники і без цінних призів. Зокрема, генеральним спонсором змагань була фірма «Опілля», від якої нам виділили продукцію – пиво, квас, а також сувеніри, деякі побутові речі. Тож переможці змагань поїхали додому з пакетами символічних подарунків, — повідомив Анатолій Мовчан.

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі