Лариса Римар звернулася до прихильників Анатолія Гриценка (Відео)

Опубліковано:
4 Липня, 2019

Кандидат у народні депутати від «Громадянської позиція» по одномандатному виборчому округу №163 Лариса Римар звернулася до тернополян, які у першому турі президентських виборів проголосували за Анатолія Гриценка, та закликала активно підтримати команду «Громадянської позиції» на виборах 21 липня 2019 року.

Шановні тернополяни!

Під час першого туру президентських виборів ви активно підтримали лідера «Громадянської позиції» Анатолія Степановича Гриценка. Майже 23% виборців, а це 25 з половиною тисяч тернополян віддали свої голоси за принципового, досвідченого, мудрого, чесного політика-патріота.

Кількість тих, хто підтримує Анатолія Гриценка з кожними виборами зростає. Якщо у 2010 році шість з половиною тисяч тернополян підтримали Гриценка,  у 2014  році  – 13 тисяч, то за дев’ять років кількість його прихильників зросла в чотири рази. Це свідчить, про те, що принципи та програмні засади партії «Громадянська позиція» і її лідера відповідають очікуванням тернополян.

21 липня відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України. Анатолій Гриценко на чолі партії «Громадянська позиція» веде у Раду команду людей, для яких життєвим кредо є служіння українському народу. Я маю честь бути членом цієї команди.

Як кандидат в народні депутати по одномандатному виборчому округу №163 від політичної партії «Громадянська позиція», закликаю Вас приєднуватись до нашої команди та своїм голосуванням забезпечити перемогу Анатолія Гриценка!

Вірю у Вашу громадянську позицію!

Довіряєш – голосуй!

З повагою, Лариса Римар, кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому округу №163 від політичної партії «Громадянська позиція».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #римар, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: