Максим Черкашин : «Правосуддя має захищати людей від злочинів, а не злочинців — від гніву людей»

Опубліковано:
4 Липня, 2019

У зв’язку з останніми подіями в країні, щодо реєстрації ЦВК кандидатами на позачергові парламентські вибори в Україні – екс-глави Адміністрації колишнього президента Віктора Януковича Андрія Клюєва і відеоблогера Анатолія Шарія та згодом скасування їх реєстрації, представники партії «Голос» вирішили зробити відкриту заяву.

«Нинішні події в Україні показують усю недосконалість судової системи, а також  підтверджують той факт, що нам потрібна негайна реформа судової гілки влади в Україні, – відзначає 36-річний тернополянин Максим Черкашин, що сьогодні балотується від партії «Голос» Святослава Вакарчука до Парламенту, по 163-му одномандатному окрузі – місто Тернопіль. – Тому я йду на вибори, щоб подібні ситуації не те щоб не повторилися, а взагалі не мали місця в нашій країні».

У програмі партії «Голос» є окремий пункт, який передбачає очищення суддів та їх реформації.

«Нам вже сьогодні необхідно перезавантажити судову систему України і почнемо з «суддів над суддями» (ВРП і ВККС) за участі міжнародних експертів і громадськості, – наголошує Максим Черкашин. – Ми введемо нові стандарти для суддів і прокурорів  – це перевірка доброчесності та IQ в електронному вигляді. Тому найперше ми повинні змінити парламент, щоб змінити Україну. Стара політика має відійти в минуле — її місце в музеї. Під куполом нової Верховної Ради має створюватись нова політика, відтак нам вдасться реформувати суди, які повинні і будуть захищати інтереси простих українців».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #черкашин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: