День поліції разом з містянами: поліцейські Тернопільщини відсвяткували професійне свято (фото)

Опубліковано:
4 Липня, 2019

Дізнатися про службу у правоохоронних органах, попробувати себе у ролі вело патрульного змогли тернополяни під час святкування четвертої річниці створення поліції.

Найбільше дійству раділи діти, адже вони змогли випробувати себе у ролі поліцейського. Не обійшлося й без подарунків. Дітям та дорослим роздавали солодощі, кульки, листівки та символічні чашки.

«Наш пізнавальний захід насамперед для дітей. Головна мета дійства — це проінформувати маленьких та дорослих мешканців, що 4 липня — День поліції та охорони України. Нам також важлива щоб люди знали, що таке поліція і які кадри нам необхідні», — розповідає начальниця відділу кадрового забезпечення Оксана Старощук.

Під час заходу, усіх знайомили із поліцейською собакою Аміною, з якою охоче фотографувалися відвідувачі. Також, охочі змогли протестувати алкоокуляри, аби зрозуміти як небезпечно сідати за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

null

Фото автора

 

null

Фото автора

 

null

Фото автора

 

null

Фото автора

 

null

Фото автора

 

null

Фото автора
 
 
null

Фото автора

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #День поліції та охорони України, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: