У Тернополі триває підготовка до Загальнонаціональної прощі

Опубліковано:
4 Липня, 2019

У Тернополі триває підготовка до Загальнонаціональної прощі у Зарваниці, яка присвячена 30-річці виходу Греко-католицької церкви з підпілля та молитві за мир. Сама проща відбудеться 13-14 липня у Марійському духовному центрі.
Очікується, що на прощу завітають паломники з усіх областей Україні. Прибудуть на Також, на загальнонаціональну прощу прибуде духівництво з Чехії, Німеччини, Сполучених Штатів Америки, Канади та Польщі.
«Під час прощі у посиленому режимі працюватимуть усі служби, щоб забезпечити громадський порядок та комфорт паломників. Тому усі, хто причетні до підготовки, повинні докласти максимум зусиль, щоб забезпечити високий рівень проведення прощі», – зазначає т.в.о. голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак.

null

Фото з сторінки facebook

 

null

Фото з сторінки facebook

За словами архієпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Василія Семенюка, усі прощі у Зарваниці відбуваються на найвищому рівні й слава про це святе місце розійшлася по всьому світу, адже Зарваницький духовний центр – це одне з найбільших відпустових місць Європи та світу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Загальнонаціональна проща, #зарваниця, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: