Реальні справи Тараса Юрика в Бережанах

04.07.2019 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

30 червня на міському стадіоні Бережан відбулася зустріч з народним депутатом України, керівником громадської спілки «Федерація футболу Тернопільської області» Тарасом Юриком з учасниками громадської організації «Наше майбутнє».

Тарас Зіновійович дотримав слова та зробив реальні кроки у сприянні будівництва футбольного поля зі штучним покриттям на території Бережанської школи-інтернат та тренувального майданчика на міському стадіоні. «Від початку заснування громадської організації «Наше майбутнє» Тарас Юрик підтримував, допомагав та вірив у розвиток нашої організації. Ми ж в свою чергу хочемо подякувати за допомогу та надалі підтримуватимемо Тараса Зіновійовича як кандидата в народні депутати», – зауважив один із засновників ГО «Наше майбутнє» Володимир Герасимів.

На зустрічі з громадською організацією «Наше майбутнє» Тарас Юрик також пообіцяв якнайшвидше реалізувати будівництво двох дитячих майданчиків у місті Бережани. Віримо та чекаємо реальних дій!

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі