Побите немовля досі в лікарні. Матері біля дитини немає

Опубліковано:
3 Липня, 2019

Кілька днів тому семимісячна дівчинка потрапила до Почаївської лікарні після неньчиного “виховання”. Щоб врятувати маля від розлюченої та нетверезої неньки, оточуючим довелося телефонувати в поліцію.

Медики виявили у дівчинки поверхневі травми, гематоми і садини обличчя. На щастя, обійшлося без переломів, повідомляє Голос з посиланням на МедіаТОР.

– Дівчинка поступила у стані середньої важкості з поверхневими травмами. Зараз її стан відносно задовільний, гематоми розсмоктуються, садини заживають, – розповіла дитячий  анестезіолог педіатричного відділення Почаївської лікарні Світлана Сорока.

За три дні до дівчинки навідалися лише родичі. Мами біля дитини не має. Подальшу долю 7-місячної малечі вирішують соціальні служби. Поки дитина буде в лікарні.

Зазначимо, про те, що 27-річна жінка б’є свою кількамісячну доньку повідомили поліції сусіди. Вони заявили, що мама у стані алкогольного сп’яніння, а її дитина на очах у свідків кілька разів випадала з візочка. Жінка намагалася її у нього посадити та марно. В результаті – коляска впала на дівчинку. Люди спробували відібрати маля, але жінка не віддавала дівчинку й тікала з нею.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: