Летально завершилася дорожньо-транспортна пригода для мешканки села Старий Почаїв, 1998 року народження. Аварія трапилася 1 липня близько 00:50.

За кермом скутера «Suzuki Lets 2», рухаючись дорогою в напрямку Кременця, дівчина на швидкості в’їхала у відчинену дверку автомобіля «Volkswagen Passat», що стояв припаркований на узбіччі дороги. Травми, отримані внаслідок удару, стали для юної водійки фатальними, вона померла дорогою до лікарні.  

Того ж дня о 1:40 ночі в селі Волиця Бережанського району перекинувся мотоцикл. Двоколісником «ІЖ-ПЛАНЕТА-5» керував 16-річний юнак. Разом з був пасажир 1999 року народження. Водій не впорався з керуванням, врізався в огорожу приватного господарства та перекинувся. Хлопців госпіталізували, у них забої, струс, а в пасажира ще й закритий перелом стегна.

О 3:42 того ж дня в селі Раславка Кременецького району не розминулися мопед «МУСТАНГ МТ 110» та скутер «Honda Dio». Скутер стояв припаркований на узбіччі, за кермом була місцева жителька, коли в неї врізався інший двоколісник, яким керував 17-річний хлопець. На щастя, обійшлося без серйозних травм.

Усі ДТП правоохоронці розслідують. В учасниківвзяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #скутер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: