Безпека дітей та ДТП залишаються найбільш гострими проблемами в Тернопільській області

Опубліковано:
3 Липня, 2019

Напередодні четвертої річниці створення Національної поліції України, у Тернополі  3 липня, відбувся брифінг,  під час якого підвели підсумки роботи  за перше півріччя 2019. Також не оминули  питання пов’язнаі з безпекою дітей та  дорожньо-транспортними пригодами.

Найбільш гострою проблемою  в Тенопільській області залишається велика кількість ДТП.  За пів року  зафіксовано 1040 випадкі дорожнньо-транспортної пригод, в результаті яких 41 особа загинула.

Як зазначає начальник головного Управілння Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол,  ремонт доріг, реєстрація євроблях, збільшення потоку транспорту лише збільшують кількість  ДТП.  Також,  на ці цифри впливають: порушення правила дорожнього руху,  керування авто у стані алкогольного сп’яніння, нехтування елементарними правилами безпеки.  Нажаль, із зазначеної кількості ДТП, 72  випадка через алкогольне сп’яніння. Це дуже велика цифра. З 2020 року  п’яний водій уже буде злочинцем і я надіюсь, що до свідомості наших мешканців ми достукаємось, що сідати за кермо в нетверезому стані край небезпечно, як для себе так і оточуючих.

Що стосується безпеки дітей, то наразі зафіксовано  10  нещасних видків, з яких 4 летальні (3 топлення і 1 ураження струмом). Наразі, працівниками поліції проводяться  навчальні заходи «Безпечне літо».  Також закликають батьків приділяти додаткову увагу дітям та їхній безпеці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитяча безпека, #ДТП, #Національна поліція України, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: