Богдан Яциковський розповів, чим влада шантажує українців

Опубліковано:
3 Липня, 2019

На зустрічах кандидата у народні депутати Богдана Яциковського з виборцями неодноразово піднімалося питання захмарних тарифів на комунальні послуги. Нерідко, щоб заплатити за спожитий газ, люди змушенні економити на найнеобхіднішому. 

– Чому влада закриває очі на те, що в нас найнижчі у Європі пенсії та зарплати, а за куб газу намагається здерти утридорога?, – обурюються краяни.  

– Високі комунальні тарифи – дієвий засіб шантажу українців у руках влади. Спочатку підняли мало не до хмар ціни на газ, згодом опустили на пару копійок, і вже – благодійники. Як на мене, тарифна політика уряду, передусім, має враховувати не вимоги МВФ, а реальні доходи людей. Тож треба або кардинально підвищувати зарплати і пенсії, або подбати про здешевлення енергоносіїв. Всі умови для цього є: власний газ, електроенергія тощо. Потрібно тільки демонополізувати цей ринок і дати по руках тим, хто сидить на трубі чи на дротах. У парламенті нового скликання моя законотворча діяльність у цьому напрямку буде пріоритетною, – заявив Богдан Яциковський.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #яциковський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: