Лучан запрошують на виставку «Мальована стрічка» – «Княгиня Ольга. Хитра. Мудра. Свята»

Опубліковано:
3 Липня, 2019

8 липня, у понеділок, о 12 годині у Волинській державній обласній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки відбудеться відкриття виставки серії графічних коміксів «Мальована стрічка» – «Княгиня Ольга. Хитра. Мудра. Свята».

В експозицію увійшло понад 20 робіт. Вони складаються в цілісну історію і розповідають про найважливіші події з життя однієї з найвідоміших жінок України.

Виставку у Луцьку представить співавторка проекту, художниця з Володимира-Волинського Тетяна Токарєва, яка розповіла про майбутній захід:

«Всеукраїнський проект “Княгиня Ольга. Мальована стрічка” централізовано створений у Києві. Протягом травня та червня подорожує Волинню. Був презентований у містах: Володимир-Волинський, Ковель, Нововолинськ. Тепер чекає на лучан. Захід буде цікавий не лише дорослим, а й дітям. Отож, чекаємо усіх бажаючих на відкритті».

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #луцьк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: