Новостворені фермерські і особисті селянські господарства можна забезпечити технікою по лізинговій програмі, - Холоднюк

03.07.2019 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Кандидат у депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі № 166 Зеновій Холоднюк першочерговою метою вважає відродження українського села.

Як багаторічний лідер Селянської партії України Зеновій Холоднюк добре обізнаний з проблемами села та його мешканців. Однією з важливих умов для виведення села із затяжної кризи кандидат у народні депутати називає успішну роботу селянських господарств.

«Аби робота тих, хто працює на землі, приносила добрий результат, потрібна техніка для обробітку землі. Вважаю, що забезпечити всі новостворені фермерські господарства і особисті селянські господарства технікою для обробітку землі можна по лізинговій програмі. Ці питання ми неодноразово обговорювали з керівництвом НАК «Украгролізинг»», - сказав Зеновій Холоднюк.

Нагадаємо, кандидат у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастириський райони) Зеновій Холоднюк закликає всіх, кому не байдужа доля нашого села, об’єднатися в боротьбі проти олігархів та їх політичних маріонеток.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі