Олег Барна лобіює ремонт найпроблемніших доріг свого округу

03.07.2019 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Народний депутат України Олег Барна звернувся до в.о. Голови Служби автомобільних доріг Тернопільської області з проханням виділити додаткові кошти на ремонт місцевих доріг у Заліщицькому, Борщівському та Чортківському районах.

Олег Барна має намір ще у цьому році добитися фінансування ремонтів доріг Білобожниця- Чортків, Колиндяни –Ланівці – Борщів, Товсте – Заліщики, с. Ворвулинці (автошлях М-19).

За сприяння народного депутата, вже наступного тижня розпочнеться ремонт моста у Лисівцях Заліщицького району. До речі, на цей об’єкт йому вдалося залучити 10 мільйонів гривень із держбюджету. Кошти нарешті надійшли на рахунок Служби автомобільних доріг області, а тому цими днями роботи вже розпочнуться.

Найближчим часом Олег Барна очікує і надходження перших 500 мільйонів гривень для запланованого масштабного капремонту дороги Тернопіль – Заліщики, який триватиме 3 роки.

– У моїх планах – ремонт усіх доріг місцевого значення у південних районах Тернопільщини. Але найпроблемніші – у пріоритеті, – говорить народний депутат.

Окрім вже згаданих напрямків, Олег Барна вважає такими, що потребують першочергового ремонту, дороги до Іване-Золотого та із Товстого до Буряківки Заліщицького району, до Колиндян та Базару Чортківского району, на Борщівщині – дороги Кудринці – Вільховець, Іванків – Гермаківка, Борщів – Шупарка, Більче-Золоте – Юр’ямпіль, Мельниця-Подільська – Окопи, Мельниця-Подільська – Кудринці.

– Остання – одна із найпроблемніших на Борщівщині, – говорить Олег Барна. – Тому на її ремонт я залучатиму не тільки державні кошти, а й фінансування місцевих аграрних підприємств, які нею користуються.

Усього за каденцію народному депутату вдалося добитися для свого округу майже півмільярда гривень із різних державних фондів. Частина цих коштів була спрямована і на ремонт місцевих доріг. Зокрема, вже відремонтовано дороги Попівці – Летяче, Заліщики – Зелений, Касперівці – Збручанське, Нирків – Ворвулинці (Заліщицький район), Ягільниця – Нагірянка, Калинівщина, Шульганівка – Стара Ягільниця, Улашківці – Заболотівка (Чортківський район), стратегічно важливі для розвитку туризму дороги до печер «Вертеба» та «Кришталева» у Борщівському районі тощо.

– Як бачимо, навіть у часі війни можна і треба розбудовувати нашу державу, піднімати економіку, розвивати інфраструктуру. Десятиліттями у влади не доходили руки до сільської місцевості, а тому роботи на окрузі вистачить не на одну каденцію. Радію, що багато вже зроблено. Розумію, що проблем ще багато. Будемо вирішувати! – переконаний Олег Барна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі