Леонід Бицюра пропонує кандидатам у нардепи по Тернополю нову й продуктивну форму співпраці

02.07.2019 21:25   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Зустрітись та обговорити шляхи розвитку Тернополя й України, для того щоб сформулювати консолідовану думку з важливих для поступу міста та країни питань, запропонував кандидатам у народні депутати по Тернополю єдиний кандидат від Об'єднаних сил націоналістів Леонід Бицюра. Він переконаний: такий формат співпраці буде одним із найпродуктивніших. Тернопіль стане прикладом для всієї України.  

"Усі ми любимо Тернопіль! Особисто для мене це рідне місто, і я б хотів, щоб Тернопіль не тільки розвивався, а й ставав прикладом для інших українських міст і України загалом, - зазначив, звертаючись до кандидатів у нардепи по Тернополю. - Зараз тривають виборчі перегони, і в нас є можливість обговорити дуже якісно питання розвитку міста та країни.

Шановні кандидати в народні депутати по місту Тернополю, запрошую вас завтра в конференц-зал готелю “Тернопіль” на четверту годину, для того, щоб ми зустрілися, обговорили шляхи розвитку міста та країни, поділилися своїми думками та ідеями, і використали час не тільки для виборчих технології та перегонів, а й для того, щоб сформулювати консолідовану думку з питань розвитку нашого міста та країни.

Запрошую завтра, 3 липня, о 16,00 конференц-зал готелю “Тернопіль”".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі