У Тернополі продовжують боротися з торгівлею на тротуарах

Опубліковано:
2 Липня, 2019

У Тернополі, у літню пору року,  біля залізничного вокзалу  активно розгортається торгівля з рук.  З несанкціонованим продажем намагаються зі всіма силами боротися,  але  з початком нового сезону торгівля  продуктами продовжується.

Таким чином, інспектори муніципальної інспекції будуть  проводити щоденні чергування в денний та вечірній час по вул. Б.Хмельницького та Чорновола, щоб не перетворювати тротуари на місцевий ринок.  За останній тиждень було складено2 адміністративних протоколи. Одночасно із правопорушниками проводяться профілактичні бесіди щодо порушень ними Правил благоустрою м.Тернополя та про необхідність здійснення торгівлі на ринках міста.

null

 Фото зі сторінки facebook

До слова, від початку року інспекторами управління за аналогічні порушення оформлено 116 адміністративних протоколи та надіслано до уповноважених органів на розгляд та накладення адміністративних стягнень у виді штрафів .
Хочемо нагадати, за вказані порушення законодавством передбачено накладення штрафів на громадян від 340грн. до 1360грн. і на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від 850грн. – 1700грн

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #незаконний продаж, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: