«Наше спільне завдання, аби парламентські вибори пройшли чесно, законно», – Апостол

Опубліковано:
2 Липня, 2019

Робоча зустріч щодо забезпечення публічної безпеки на виборах відбулася у головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області. Під час зустрічі радник глави МВС Михайло Апостол спільно з правоохоронцями і представниками Громадянської мережі ОПОРА обговорив найпоширеніші порушення, виявлені під час передвиборчої агітації.

Також говорилося про основні завдання поліції щодо недопущення порушень виборчого законодавства та важливість тісної співпраці з громадськими організаціями, які стежать за виборчим процесом.

«Наше спільне завдання, аби парламентські вибори пройшли чесно, законно», – наголосив на зустрічі Михайло Апостол.

Додамо, що за станом на 30 червня від початку передвиборчої агітації тернопільські поліцейські зареєстрували 36 повідомлень про ймовірні порушення. За результатами перевірки поліцейські склали вісім адміністративних протоколів.

Переважна більшість звернень стосувалася розміщення на білбордах агітаційних матеріалів кандидатів у народні депутати без зазначення необхідних вихідних даних, а саме: відсутності на них відомостей про установу, що здійснила їх друк, тиражу, інформації про осіб, відповідальних за випуск. За результатами перевірки поліцейські склали вісім протоколів за статтею 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апостол, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опора, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: