Іван Ковалик порадив офісу Зеленського спуститися на Землю

Опубліковано:
1 Липня, 2019

Злісний пост про позицію керівника Офісу президента щодо зупинення війни, зробивши російську регіональною мовою, опублікував кандидат в народні депутати від Тернополя Іван Ковалик на своїй сторінці у Фейсбук.

«Чиновники такого високого рангу не до кінця розуміють природу збройного конфлікту на Донбасі, – пише Іван Ковалик. – Росія через свої інформаційні ресурси та пропаганду намагалася довести українцям та світові, що на сході України відбувається громадянська війна.

Правда в тому, що там – ОКУПАЦІЯ, а не повстання і точно не громадянська війна! Території Луганської, Донецької областей і в тому числі Крим були окуповані російськими військовими. Основа для цього закладалася роками, як за часів Радянського Союзу, так і незалежності України, шляхом цілеспрямованої русифікації», – наголошує ймовірний народний депутат.

Іван Ковалик заявив, що якщо ближчим часом керівники держави «не повернуться на Землю, то їхня каденція буде коротка. Їм пора усвідомити, що “опенспейсами” у війні ще ніхто не перемагав».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ковалик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: