З Польщі до Тернополя: на набережній відкрили мобільний освітній центр

Опубліковано:
1 Липня, 2019

У Тернополі, 30 червня, на набережній ставу, з нагоди дня молоді, відкрили інтерактивний мобільний освітній  центр. Навчально-тренувальний трейлер прибув із Польщі з метою активізації співробітництва української та польської молоді

Тернополяни змогли побувати у віртуальній реальності та спробувати інтерактивні технології.. Кожен відвідувач, за допомогою інтерактивних інструментів представлених у центрі, мав змогу дізнатися про міжнародну співпрацю молоді в межах програм «Erasmus+», «eTwinning» та Українсько-польської ради обміну молоддю.

Фото зі сайту Тернопільської міської ради

 «Мобільний центр – це сучасні технології, нові можливості, а також розвиток взаємодії між Україною та Польщею. Це – унікальна подія, адже дійсно Мобільний центр є надзвичайно цікавою мультимедійною платформою, завдяки якій можна більше дізнатись про європейські програми, встановити нові партнерства і дійсно допомогти більшій кількості українських учнів, молоді інтегруватися в загальноєвропейський простір, більше комунікувати зі своїми ровесниками і дізнаватись про сучасні технології. Я дякую організаторам та ініціаторам за створення такого центру, а також дякую за те, що приїхали у Тернопіль», – зауважив мер міста  Сергій Надал.

До слова, мобільний освітній центр – ініціатива Фонду розвитку системи освіти Республіка Польща в межах співпраці між Польщею та Україною і освітніх програм Європейського Союзу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віртуальна реальність, #інтерактивні технології, #мобільний освітній центр, #наука, #польща, #тернопіль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: