На телеканалі Тернопіль1 стартує кастинг для участі у новому реаліті-шоу «Хочу Заміж»

Опубліковано:
30 Червня, 2019

«Хочу заміж» – романтичне реаліті для тих хто хоче знайти справжнє кохання. Головний герой проекту – заможний, красивий, неодружений хлопець, який  шукає другу половинку.

На учасниць шоу чекають різні випробування. Щоб сподобатись холостяку, вони повинні проявити свої найкращі якості.

« Дівчата змагатимуться за індивідуальне, романтичне побачення з головним героєм, адже тільки на одинці вони зможуть достукатися до серця холостяка. Проте, не усі матимуть такий шанс. Спочатку, на учасниць чекатимуть групові завдання. До прикладу, ліпити вареники, прибирати в квартирі чи мити машину. Головний герой обере з ким піти на побачення аналізуючи, як дівчина старалася під час загальних змагань», – каже режисер проекту Світлана Наконечна.

Кількість претенденток зменшуватиметься з кожним випуском: Холостяк сам вирішуватиме, кого залишити, і  котра стане переможницею проекту.

« Наразі, ми вирішили не оголошувати хто саме – головний герой реаліті. Для нас важливі, справжні та щирі емоції, які проявляються під час живого спілкування, протягом зйомок», – каже режисер проекту Алла Демко.

Кастинг для участь уреаліті-шоу «Хочу заміж»вже розпочато. Триватиме він до 15 липня 2019 року. Незаміжні дівчата, які хочуть проявити себе та знайти щире, справжнє кохання, заповнюйте анкету на участь.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кастинг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Тернопіль1, #тернопільські новини, #Хочу Заміж, #шоу
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: