До складу зіркової футбольної команди «Вставай, Сонце» увійшли 63 гравці

Опубліковано:
30 Червня, 2019

Друга товариська гра з нагоди Міжнародного дня моряка на підтримку та вимогу звільнення українських військових моряків з російського полону відбулась 25 червня на штучному майданчику Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11. У матчі взяли участь збірні «Залізні Вовки» (ДНЗ “ТПК ПВФП” Державний навчальний заклад “Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою, місто Збараж) та збірною музикантів, ведучих, акторів, режисерів “Вставай Сонце!». Команда номінальних господарів поступилася в основний час гостям із рахунком 7:8, проте за регламентом матч складається з двох частин, сама гра 2 тайми по 20 хвилин та пробиття 11 метрових в яких сильнішими виявились гравці команди «Вставай, Сонце!» Рахунок 5:2 на користь “Сонячних”.

«Всі ми знаємо відомого співака, лідера гурту «Скай», Олега Собчука, проте мало хто знає що – капітан дальнього плавання Микола Іванович Собчук його тато, саме його ми і запросили в цей святковий день відкрити наш поєдинок. Це була жвава гра, багато безкомпромісної боротьби, незначних зіткнень та сутичок, а головне приємне знайомство та спілкування. Ці молоді хлопці зі збаразького військового коледжу – справжні патріоти і майбутні захисники своєї держави. І в них хороша як фізична, так і освітня підготовка» – поділився враженнями капітан команди, співак, композитор, Заслужений артист України, фронтмен гурту «Нічлава» Андрій Підлужний.

До слова, Збаразький військовий коледж — навчальний заклад, унікальний тим, що окрім загальної освіти з технічним спрямуванням, учням надають ще й військову підготовку. Навчаються діти зі всієї України. Схожих навчальних закладів в Україні – лише 2, в Збаражі і в Києві.

Щодо складу зіркової команди «Вставай, Сонце», який нараховує 63 гравці, то сюди увійшли відомі музиканти, ведучі, актори, серед яких – народний артист України Гриць Драпак, лідер гурту «Скай» Олег Собчук, Іван Леньо KOZAK SISTEM, гурт «Тріода», співак Едуард Романюта, заслужений діяч мистецтв України, диригент Мирослав Кріль, відомий ресторатор Михайло Гросуляк, актор Сашко Алексєєв, телеведучий та блогер Лесь Зіньків, майстри церемоній Юра Мікофф та Фаля, Валентин Котик, Андрій Турко, відомий режисер Іван Ясній, Віталій Поволоцький та багато інших.

Для ініціатора та співорганізатора таких товариських матчів Андрія Підлужного футбол – близька тема, адже в минулому він професійно займався цим видом спорту. Першим тренером був Віталій Павлович Полянський! Музикант каже, що розпочала свій шлях збірна *ВСТАВАЙ СОНЦЕ* на турнірі «Кубок преси 2019» пам’яті відомого тернопільського журналіста Володимира Кузика та серед 8 команд зі старту отримала 3 призове місце!!!.

Гра із «Залізними Вовками» була другою по рахунку. Першим був матч зіркової збірної «Вставай, Сонце!» із представниками військово-патріотичного вишколу «Ветерани патріотам»бойовими офіцерами на чолі з Романом Мельником(позивний *МАМОНТ*), який був присвячений усім героям-захисникам України на сході. Тоді команда господарів із великим відривом перемогла гостей.

За словами Андрія Підлужного, такі матчі будуть традиційними. Щовівторка збірна ВСТАВАЙ СОНЦЕ планує проводити такі товариські ігри. Наступна гра відбудеться із батальйоном «Тернопіль» і буде присвячена працівникам МВС, які загинули, виконуючи свій професійний обов’язок. Артисти запрошують до участі в поєдинках усіх охочих рівно як і вболівальників. «Такі турніри є об’єднавчі. Адже ми граємо не просто заради рахунку, а заради того, щоб розповісти про цих людей, донести широкому загалу і про курсантів, і про бойових офіцерів і т.д.. Адже ми зібрали справжніх професіоналів своєї справи – війкових, волонтерів, правоохоронців медійників, зірок спорту та музики, акторів, режисерів. Щоб про їхню справу дізнались якомога більше людей та згадали і вшанували пам’ять наших колег. Крім цього, це популяризація здорового способу життя…

Ми щиро вдячні за чудові призи, нагороди та підтримку нашим партнерам, серед яких наш титульний спонсор – тернопільська пивоварня «Опілля» – розповів Андрій Підлужний.

На думку композитора, людина живе доти, доки живе пам’ять про неї. У серпні планують провести турнір пам’яті відомого телеведучого та музиканта Ігоря Пелиха. «Ігоря я знав особисто, він був моїм товаришем і кумом. Це була людина-Сонце, зі сміхом, що заражав усіх довкола. І мені сумно, що про Ігоря у його рідному Тернополі згадують лише коли черговий невіглас розбиває його телевізор. Також у планах ще й відкрити зірку Ігоря Пелиха на алеї зірок» – ділиться планами музикант, та провести серію благодійних матчів з містами побратимами, збірною зірок української естради МАЕСТРО, семінаристами, жіночою футбольною збірною, ветеранами НИВА (Тернопіль) та ДИНАМО (Київ), щоб отримані кошти направити тим людям, які справді потребують допомоги.

 тернопіль,   новини тернополя,   новини тернопільщини,   тернопільські новини,    спорт,    Опілля,    змагання

 

 тернопіль,   новини тернополя,   новини тернопільщини,   тернопільські новини,    спорт,    Опілля,    змагання

 

 тернопіль,   новини тернополя,   новини тернопільщини,   тернопільські новини,    спорт,    Опілля,    змагання

 

 тернопіль,   новини тернополя,   новини тернопільщини,   тернопільські новини,    спорт,    Опілля,    змагання

 Анастасія Квітковська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: