Футбол з Порошенком: У Великих Гаях відбулася гра вихованців школи «Реал Мадриду» (фото)

Опубліковано:
29 Червня, 2019

Футбол з Порошенком. Під час візиту на Тернопільщину Петро Олексійович завітав у Великогаївську громаду, де молоді спортсмени, вихованці школи «Реал-Мадриду», грали у м‘яча. Близько року тому на таке тренування, на цьому ж стадіоні приїздила дружина п‘ятого Президента – Марина.

«Ми повинні працювати і продовжувати рух заради цих дітей. Щоб вони мали змогу грати у футбол та розвиватися у вільній, міцній державі. Так само, як ми відстоювали національні інтереси, так само, як ми відбивали атаки. Тільки завдяки спільній боротьбі, спільній позиції, спільній молитві ми здобули те, чим можемо пишатись. Тож не змарнуймо жодного голосу на парламентських виборах. 4, 5 мільйони українців мене підтримали, розсіюватися сьогодні не можна», – зазначив Петро Порошенко.

Він також закликав зробити правильний вибір і проголосувати за Тараса Юрика, який є діючим депутатом та кандидатом по даному округу.

«Дякую Президенту, що вистояв, дякую за підтримку. Дякую за те, що такі громади, як Великогаївська стали прикладом успішності реформ. Ми не маємо права сьогодні усім цим знехтувати, заради нашого майбутнього, заради цих дітей, які нині тут займаються футболом, заради тих, хто боронить нашу країну від ворога. Сьогодні поле бою не лише на сході, сьогодні полем бою буде і Парламент. Час боротьби настав», – наголосив під час виступу Тарас Юрик.

Традиційно під час зустрічі усі мали можливість сфотографуватися із найуспішнішим Президентом України.

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #порошенко, #солідарність, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: