Роботи, віртуальна реальність та інновації для навчання – «Мобільний освітній центр» на набережній

Опубліковано:
29 Червня, 2019

Вперше у Тернополі синій автобус з написом “Mobilne Centrum Edukacyjne” запрошує усіх бажаючих познайомитись з новітніми технологіями, які допомагають у навчанні та знайомлять з новими напрямами в інформаційних технологіях (ІТ).

Автобус до Тернополя приїхав з Варшави. Дивуватиме тернополян до 15 години неділі 30 червня, після чого вирушить у Рівне. У середині салона розмістили різні цікаві локації, на яких можна ознайомитись з основами програмування та робототехніки (допомагають симпатяжки роботи), інтерактивні вікторини та 3D ігри за допомогою величезного екрану та планшетів, на яких гравці обирають правильний варіант відповіді. Одна стіна повністю присвячена Сонцю та планетам Сонячної системи. Також можна зануритись у віртуальний світ, одягнувші спеціальні окуляри. Мобільнгий освітній центр мандрує Польшею від міста до міста. Минулого року вперше приїхав в Україну у м. Львів. У цьому році для візиту обрали Тернопіль – і це чудовий подарунок на день молоді. Центр науки Тернополя товаришує з популяризаторами науки із Польщі, тому першими гостями наукового буса були саме керівники Центру науки Тернополя та волонтери центру. 

Христина Білінська, керівник Центру науки Тернополя: “До нас завітав з Польщі Мобільний центр освіти, даний простір – це про інновації. Я щиро рада за те, що вибрали саме Тернопіль для відвідування центру, я дуже тішуся, що тернополяни та гості міста матимуть можливість відвідати та отримати нові знання та емоції! Мобільний центр сьогодні працюватиме до 18 год. А завтра з 11 до 15 год, тому користуйтеся можливістю! Розміщений Мобільний освітній центр біля причалу катерів.”

Мобільний освітній центр приїхав у Тернопіль завдяки підтримки Міністерство Молоді та Спорту Украіни, Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільської міської ради, а також  Центру Науки Тернополя.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Олена Мудра

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робот, #тернопіль, #тернопільські новини, #техніка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: