У Тернополі реконструюють спортивні майданчики

29.06.2019 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Цього тижня, у гідропарку «Топільче» (поруч з картинговою трасою) розпочали реконструкцію футбольних майданчиків. На колишньому футбольному полі планують облаштувати газон  з автоматичним поливо води, огорожі та глядацькі трибуни.

 «Цього року у Тернополі триває реконструкція спортивної інфраструктури, зокрема і футбольних полів. Окрім відкриття нових майданчиків біля Центрального стадіону та у парку «Топільче» (біля «Орнави»), цього року майданчики для ігрових видів спорту також з’являться біля шкіл №18 та №7, а також біля житлового будинку на вул. Генерала М. Тарнавського, 22», - розповідає Сергій.  Надал. 

У гідропарку «Топільче» планують створити осередок для заняття. Адже,  там уже функціонує скейт-парк, футбольний майданчик, картингова траса та тенісні корти. Також,  тривають роботи з облаштування ще одного футбольного поля.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі