Зеновій Холоднюк: «Відродження села має бути першочерговим національним пріоритетом»

Опубліковано:
29 Червня, 2019

Кандидат у депутати на дострокових виборах до Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі № 166 Зеновій Холоднюк першочерговим завданням вважає захист і відродження села.

«Якщо негайно не вжити стратегічних, державницьких заходів – незабаром можемо пройти точку неповернення, коли буде вже пізно Цього не можна допустити ні за яких обставин», – заявляє Зеновій Холоднюк.

Читайте також

Зеновій Холоднюк закликав земляків згуртуватися проти олігархів та їх політичних маріонеток

Кандидат у народні депутати в окрузі № 166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастирський райони) Зеновій Холоднюк вважає необхідним на державному рівні визнати відродження села першочерговим національним пріоритетом. Ухвалити спеціалізовані закони, передбачити потужне державне фінансування села.

Нагадаємо, що Зеновій Холоднюк – корінний селянин із сім’ї колгоспників. Народився і виріс в Улашківцях Чортківського району на Тернопільщині, жив у рідному селі значну частину свого життя і вже понад десять років очолює Селянську партію України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #гусятин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини, #холоднюк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: