У Тернополі Митрополит Епіфаній заклав наріжний камінь для нового храму

29.06.2019 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У м. Тернопіль,28 червня. Митрополит Епіфаній заклав наріжний камінь  під будівництво Свято-Воскресенського храму. Під час покладання наріжного десятки вірян., представники духовенства та влади провели спільну молитву.

 «Невдовзі тут постане храм на честь Воскресіння Христового. Найперше, ми будуємо храми із вдячності Богу за всі ті Благодіяння, які Він звершує у нашому житті, бо храм є особливим місцем на землі. Саме у храмі ми збираємось великою громадою і благаємо у Бога про щось. Господь неодмінно чує ці прохання і виконує для того, щоб ми йшли до Нього, який приведе кожного із нас до спасіння», - звернувся до присутніх Митрополит Епіфаній.

Предстоятель Православної Церкви України Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній також нагадав  про часи руйнування храмів. При цьому додавши, що для Дому Божого, не обов’язково матеріально, а й добрим словом, молитвою чи порадою.

До слова, також Митрополит Епіфаній оглянув як триває будівництво кафедрального собору святих Костянтина та Єлени - головного храму Тернопільської єпархії православної церкви України.

Фото зі сторінки faacebook

 

Фото зі сторінки faacebook

 

Фото зі сторінки faacebook

 

Фото зі сторінки faacebook

 

Фото зі сторінки faacebook

 

Фото зі сторінки faacebook

 

Фото зі сторінки faacebook

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі