Оплески та «Слава Україні!»: п‘ятого Президента Петра Порошенка зустріли у Зборові (Фото)

Опубліковано:
28 Червня, 2019

Сотні зборівчан прийшли привітатися з колишнім главою України.

«Я не лише приїхав до вас сказати: «Дякую!», я приїхав до вас з проханням об’єднуватися, відстоювати проєвропейський курс та боротися за Україну! Бо ті, що зараз при владі за один місяць знищили те, за що я боровся 5 років. Що це як не промосковський реванш? Не час зараз розслаблятися. Час гуртуватися!», – нагоросив екс-гарант Порошенко.

На сцені зборівського будинку культури він представив своїх людей, котрі є в списку на вибори Верховної Ради в складі партії «Європейська Солідарність». Серед них «батько» декомунізації в Україні Володимир В‘ятрович, борець за незалежність від російського газового ярма Наталка Бойко та відомий блогер, волонтер Андрій Карпов, усім відомий, як «Полтава». 

Також Петро Олексійович Порошенка привітав діючого народного депутата по 165-му зборівському округу Тараса Юрика, який в свою чергу подякував п‘ятому Президенту за підтримку та виділені кошти, які були вкладені в Зборівщину, зокрема.

«Я переконаний, що такою ж великою командою, як ми зібрались сьогодні підтримаємо Порошенка та «Європейську Солідарність», відіб‘ємо усі проросійські наступи і збережемо те, що будували останні роки. Слава Україні!, – зазначив Тарас Юрик.

Приємною несподіванкою для зборівчан стало спільне виконання Гімну України, акапельно. Після чого мешканці ще довго фотографувалися та не відпускали Президента і його дружину Марину.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Зборів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #порошенко, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: