Петро Порошенко в Олієві на Зборівщнині: «Разом будемо відстоювати цінності, важливі для кожного українця»

Опубліковано:
28 Червня, 2019

День Конституції з Президентом. Екс-глава держави Петро Порошенко сьогодні на Тернопільщині. По дорозі у славне місто Зборів, зупинився в с. Оліїв, де розташована реконструйована, «кольорова» школа, біля якої свій час полюблять проводити місцеві дітки. Малеча та їх батьки не приховували емоцій від зустрічі з Петром Олексійовичем.

«Ми надіємося на нього і віримо, що він не дасть «продати» країну. Дякуємо Порошенкові, бо він був найкращий Президент» – поділилась думками мешканка Олієва п.Мирослава.

В свою чергу Петро Порошенко розповів про команду з якою йде на вибори до Парламенту та запевнив, що продовжуватиме європейський курс та захист цілісності країни.

«Дякую вам за те, що п’ять років ми разом з вами будували незалежну вільну українську державу. Незалежність ми відновили у 1991 році, а незалежну державу почали будувати лише у 2014-ому. Армію збудували, яка є гарантією нашою спокою. Велика честь нашим героям, у тому числі і з тернопільського краю. Ми маємо відстоювати разом ці цінності, які є важливими для кожного українця, і не маємо допустити реваншу проросійських сил. Будемо разом стояти на позиції – що Україна – це сильна європейська самостійна держава. Наша мета – євроасоціація та вступ України до НАТО», – наголосив Петро Порошенко. 

Зазначимо, в селі Оліїв на минулих президентських виборах мешканці проголосували саме за Порошенка і надалі сьогодні висловлюють йому підтримку, а також своєму кадидату-мажоритарнику Тарасові Юрику («Європейська Солідарність»), Діючий нардеп ніколи не зраджував державницьким цінностям та відстоював інтереси своїх виборців.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оліїв, #порошенко, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: