У Тернополі, 28 червня,  відбулося читання Конституції України.

На театральній площі  Тернополя,  зібралася молодь  для відзначення 23-її річниці з дня  прийняття Конституції України.  Юні тернополяни зачитали найцінніший законодавчий документ України — Конституцію.

«Це не лише ціональне свято – це  велика перемога в українській історії.  Конституція – це справа щодення, і лише  від нас залежить чи  станемо ми правовою,  демократичною державою, як це зазначено в основному законі.  Конституцію України визнано однією з найкращих Конституцій в світі.  Тепер  нам залишилось зробити так, щоб це було не лише на папері, а й в житті», —  зазначає Лионід Бицюра.

До слова,  28 червня  1996 року о 09.20 год ранку народні депутати ухвалили Конституцію України, 315 голосами «за». Тоді впереше  прозвучав затверджений Конституцією національний гімн  та урочисто внесли синьо-жовтий прапор.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Конституція України, #тернопіль, #тернополяни
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: