Цього року розпочнуть ремонт дороги Тернопіль – Заліщики

Опубліковано:
28 Червня, 2019

У 2019 році заплановано початок капітального ремонту дороги, яка з’єднує Тернопіль і Заліщики. Про це повідомив народний депутат України від 167 округу Олег Барна.

Вже цього року за сприяння Барни виділено перших 500 мільйонів гривень на перший етап робіт. За ці кошти планується здійснити ремонт об’їзної Тернополя, об’їзної Чорткова і проблемної ділянки дороги біля села Бересток. Повний ремонт дороги Т-3 планується завершити через 3 роки.

– Завдання депутата-мажоритарника – в тому числі добиватися виділення державою коштів на вирішення проблем його округу, – каже Олег Барна. – Дорожнє покриття, особливо між районними центрами і селами, яке десятиліттями не ремонтувалося, у мене сьогодні в пріоритеті. Адже попередні роки нагальнішим питанням був ремонт приміщень шкіл, дитячих садків, ФАПів, будинків культури тощо. 

Всього за каденцію Олегу Барні вдалося залучити на округ майже пів мільярда державних коштів для відновлення інфраструктури, з них понад 20 мільйонів було витрачено на ремонт місцевих доріг. 

Народний депутат впевнений, що протягом наступних 5 років йому вдасться залучити достатньо коштів для ремонту і капремонту доріг місцевого значення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барна, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: