Від початку передвиборчої кампанії вже зареєстрували 35 порушень

Опубліковано:
28 Червня, 2019

35 повідомлень щодо можливих порушень  вимог виборчого законодавства надійшло до поліцейських від початку передвиборчої агітаційної кампаніїю Звернення оіцейські перевірили і склали п’ять протоколів.

Більша частина звернень стосувалася порушень порядку розміщення, розповсюдження друкованих матеріалів передвиборчої агітації, відсутності на них відомостей про установу, що здійснювала їх друк, тиражу, інформації про осіб, відповідальних за випуск.

Також правоохоронці задокументували 4 факти, пов’язані з  незаконною агітацією. До прикладу, у Бучачі місцева жителька розповсюджувала рекламну продукцію одного із кандидатів в народні депутати без вихідних відомостей. Крім цього, зафіксовано шість білбордів кандидатів у народні обранці теж без відповідних вихідних даних: два – у Зборові та чотири – у Тернополі. 

Щодо правопорушень тривають перевірки.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #порушення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: