Лариса Римар закликала не голосувати за «котів у мішку» та «вовків в овечій шкурі»

Опубліковано:
28 Червня, 2019

Депутат Тернопільської обласної ради Лариса Римар привітала тернополян з Днем Конституції. Відеозвернення вона опублікувала на своїй сторінці у фейсбуці. Політик закликала під час виборів 21 липня зробити усвідомлений а відповідальний вибір на користь «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка та його команди.

– Сьогодні українці відзначають одне із головних державних свят – День Конституції! У 1996 році ухвалення цього документу відкрило можливість  реалізувати багатовікову мрію українців побудувати заможну, цивілізовану, правову державу. Українська Конституція тоді була визнана однією із кращих у світі.

На жаль, за понад двадцять років політики неодноразово переписували Основний закон на свій лад, аби задовільнити приватні меркантильні інтереси.

Сьогодні Україна парламентсько-президентська республіка. Верховна Рада, всенародно обрана, формує Кабінет Міністрів, визначає вектор соціально-економічного життя країни, а відтак кожен народний депутат відповідальний за стан справ у державі.

Україна стоїть перед виборами нового парламенту. Переконана, що від того, кого виберуть українці 21 липня залежить, чи є перспективи на розвиток у  нашої країни!

Тому ми немає права на помилку! Досить експериментів!

Ми не маємо права перетворити парламент на стадіон для шоу та допустити туди недосвідчених «котів у мішку», які можуть довести країну ще до більшої руїни, або «вовків в овечій шкурі», на корумпованих лапах яких кров тисячі українців!

Парламент – це платформа, де пишеться законодавство та твориться майбутнє кожного з нас.

Там мають бути відповідальні, чесні, мудрі, досвідчені та думаючі політики, такі як Анатолій Гриценко та його команда, які здатні захисти наші конституційні права та свободи!

Переконана, що 21 липня кожен із Вас зробить правильний та, головне, усвідомлений вибір!

Вірю у Вашу громадянську позицію! З Днем Конституції!

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гриценко, #кандидат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #римар, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: